Over Autorijschool Ocean Drive

Autorijschool Ocean Drive is gevestigd in Assendelft geeft rijlessen in de Zaanstreek, Alkmaar en Amsterdam. Autorijschool Ocean Drive heeft meer dan 10 jaar ervaring in het geven van rijlessen in zowel schakel als automaat, en het geven van taxi opleidingen. Elke leerling wordt door ervaren rij-instructeur kawa Arsalan individueel begeleid. Kawa heeft zijn ervaring opgedaan als rijinstructeur van ANWB rijopleidingen. Bij ons zul je meteen ervaren dat je met een zeer goede rijschool aan het rijden bent die je zo snel mogelijk gaat laten afrijden bij je rij-examen. Kawa heeft 

Deskundige begeleiding

Autorijschool Ocean Drive begeleid alle leerlingen deskundig, om er voor te zorgen dat leerlingen zo goed mogelijk voorbereid zijn op het rijexamen en ze hier natuurlijk zo snel mogelijk voor te laten slagen. autorijschool Ocean Drive zorgt dat je in de toekomst met veel plezier en een veilig gevoel aan het verkeer kunt deelnemen. Wij kunnen je na vele jaren ervaring een eerlijk en betrouwbaar advies geven en jou zo helpen om een rijopleiding uit te kiezen die voor jou het meest geschikt is

Faalangst

Autorijschool Ocean Drive heeft veel ervaring met leerlingen die faalangst hebben of moeilijk slagen voor het rijbewijs. Er komen dan ook veel leerlingen van andere rijscholen die daar niet hebben kunnen slagen en waarbij het bij ons wel gelukt is!

Hoog slagingspercentage

Leerlingen die vanaf het begin bij ons rijlessen nemen hebben erg hoog slagingspercentage. De grote meerderheid slaagt in één of twee keer. Natuurlijk is het belangrijk dat je snel je rijbewijs gaat halen, maar wij vinden ook belangrijk dat je rest van je leven veilig aan het verkeer kunt  deelnemen. 

Rijlessen

Wij geven de lessen volgens de nieuwste eisen van het CBR. Je kunt kiezen uit verschillende soorten lessen, van enkele losse lessen tot complete cursussen inclusief examen. Tevens kun je bij ons terecht voor specifieke cursussen zoals: een rijangst-, fobie- , een zelfvertrouwen- of een bijspijker-cursus. In elke les wordt er aandacht besteed aan theorie, verkeersinzicht, besluitvaardigheid, sociaal en milieubewust rijden.

Je rijbewijs gaan halen is een belangrijke stap en ook een kostbare stap. Maar wel een investering voor de rest van je leven. Kies daarom voor Aurorijschool Ocean Drive uit Assendelft.

Na aanmelding kan je direct beginnen. Benieuwd of wij de ideale verkeersschool voor jou zijn? Het is mogelijk om een proefles te volgen!

Klinkt goed?

Neem contact op

Faalangst

Autorijschool Ocean Drive heeft veel ervaring met faalangstige leerlingen. Veel leerlingen die bij een andere rijschool niet kunnen slagen lukt het wel met Autorijschool Ocean Drive!

Ook automaat

Rijd je liever in een autmaat dan in een auto met een schakelbak? Bij Autorijschool Ocean Drive kun je naast 'normale' rijlessen, ook lessen in een automaat. 

Ervaren

Kawa van Autorijschool Ocean Drive is een ervaren rijinstructeur. Hij heeft zijn opleiding gevolgd bij de ANWB, heeft daar ervaring opgedaan en is daarnaast werkzaam geweest als taxichauffeur.